Blogolj!

A franciák nagy kedvencével forgat Enyedi Ildikó

Enyedi Ildikóra mostanában elég sok figyelem irányul, ami persze érthető, hiszen a Testről és lélekről című mozijával mindenhol tarolt, az Oscar-jelölésről nem is beszélve. Ezért nem véletlen, hogy esélye van arra, hogy egyre nagyobb nevekkel dolgozhasson. Most a francia világsztárt meg is kaparintotta magának.

Enyedi régóta tervezett filmje Füst Milán A feleségem történte című könyvéből fog készülni Léa Seydoux főszereplésével. Seydoux ahogy szokott lenni, eleinte francia fimekben játszott, majd szép lassan bevette a nemzetközi piacot is, így szerepelt 2009-ben Tarantino Becstelen briganykjában, a Mission Impossible: Fantom protokollban, a James Bond-féle Spectre-ben és még Woody Allennel is dolgozott az Éjfélkor Párizsban című filmben.

A Budapesten, Párizsban, Olaszországban és Berlinben játszódó történetben Seydoux Störr kapitány francia feleségét fogja alakítani, a forgatás pedig jövőre indul el. A csapat pedig korántsem mondható kezdőnek, hiszen nemcsak a Testről és lélekről stábja és az Adéle életéért Arany Pálmát nyerő Seydoux, hanem a német sikerfilm, a Toni Erdman című film készítői is csatlakoznak a projekthez.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/48549/pics/lead_800x600.jpg
Enyedi Ildikó,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?