Blogolj!

Ha Super Bowl akkor Star Wars, Bosszúállók és Jurassic Park

Ragnar Volarus

Lezajlott Amerika (a világ?) legnagyobb sporteseménye, amiből a filmvilág sem maradhatott ki. Előzetesek minden mennyiségben.

Az amerikai futball világbajnoki döntője (nem én mondom, hanem Amerika) közben egy néhány másodperces reklám is súlyos dollármilliókba kerül, de ugye a nézettség ilyenkor az egekben. Ebből pedig nem maradhat ki senki, Hollywood pláne nem. A mostani finálé alatt is számtalan kedvcsinálót kaptunk: Star Wars, Jurassic Park, vagy éppen a Budapesten forgatott Red Sparrow.

Kezdjük talán a leginkább várt új Star Wars sztorival, amely a fiatal Han Solo története lesz. Kaptunk egy rövidebb és egy kicsit tartalmasabb trailert is. Ez itt a Super Bowl alatti rövid verzió:

Ez pedig a már többet is eláruló előzetes.

És mit árul el? Hogy az általunk szeretett laza fickó ebben a filmben sehol sincs. Legalábbis az eddigi képsorokban sehol. Hol a sárm, hol a humor? Itt inkább még egy durcás nyikhaj, akiből majd csak lesz az a pilóta, aki Kessel-futamot mindössze 12 parsec alatt teszi meg. Nem ragozom tovább, nem szimpatikus a srác és egy kicsit túl sötét, túl borongós ez az előzetes. Viszont van egy jó hír is, csak májusig kell rá várni! 

Ha pedig itt az előzetes, gyorsan kidobtak néhány plakátot is hozzá.


Persze nem csak Solo érkezett a Super Bowlra. A Jurassic World kaszált a pénztáraknál, így természetesen a következő részbe még több dinoszaurusz, még több robbanás, és még annál is több sikoltozás és rohanás került.

Bosszúállók nélkül sem telhet el a döntő. 30 másodperc, ami szinte arra sem elég, hogy az összes filmben feltűnő karaktert bemutassák.

A Rock is újabb katasztrófafilmben bizonyíthatja képességeit és világmegvető bátorságát. Modern Pokoli torony.

Végül itt a Red Sparrow Jennifer Lawrence főszereplésével, amiben Budapesten csábít és kémkedik. A film R besorolást kapott, ezek szerint folyni fog a vér rendesen.

Kedvcsinálónak ennyi, a moziban találkozunk.

Címkék: Star Wars
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/48144/pics/lead_800x600.jpg
Star Wars
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?