Blogolj!

Újra forog a Kártyavár, de már a kitaszított Spacey nélkül

Bejelentette a Netflix, hogy újrakezdték a Kártyavár sorozat utolsó, hatodik évadának forgatását, amellyel még tavaly októberben kellett leállniuk, miután kirobbant Kevin Spacey szexuális zaklatási botránya.

Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, a Netflix és a Media Rights Capitals stúdió a vádak napvilágra kerülése után gyorsan megszakított minden kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel, sőt még a Gore Vidalról tervezett életrajzi film elkészítésétől is elhatárolódott, amiben Spacey lett volna a főszereplő.

Kirúgta a Netflix Kevin Spacey-t

Öt nap leforgása alatt a Kártyavár szériának köszönhetően második aranykorát élő, kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey a hollywoodi csillogásból a mocsokba süllyedt és számkivetett lett. Zaklatási ügyei fénysebességgel törték ketté a színész karrierjét, aminek újabb állomása, hogy a Netflix ma hajnalban bejelentette, hogy a hatodik, egyben utolsó Kártyavár évadot csak Spacey nélkül hajlandóak felhasználni.

A Kártyavár befejező évada csupán nyolc részből fog állni, a főszerepben pedig Mrs. Underwood, azaz Robin Wright lesz majd látható. Csatlakozik a stábhoz továbbá Diane Lane (A hűtlen, Napsütötte Toszkána) és Greg Kinnear (Lesz ez még így se, A család kicsi kincse) is, akik egy testvérpárt fognak alakítani.

1
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47983/pics/lead_800x600.jpg
Kártyavár,Kevin Spacey,Netflix,Sorozat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2018-02-03 09:54:48
Valaki már rábizonyította a vádakat?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?