Blogolj!

Ismét minden szem Mel Gibsonra szegeződik

Már évekkel ezelőtt is szó volt a 2004-es A passió folytatásáról, de a tervezgetésen és a hírek felröppenésén túl nem sok minden történt. Egészen mostanáig.

A Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a Mel Gibson-féle mozi főszerepe újra Jim Caviezelé lesz, aki természetesen a feltámadt Jézust alakítja majd a folytatásban.

Most pedig már minden szem Mel Gibsonra szegeződik, hiszen a 2004-es film kapcsán is rengetegen támadták, vagy épp odavoltak érte, ugyanis a nagyon brutális jelenetek miatt sokan kiborultak rajta, vagy épp sokakat sértett meg a túlzott antiszemita hozzáállása miatt. Ezt persze még fokozta a színész/rendező sorozatos balhéival, mint például a 2006-os részeges, zsidózós incidenssel is, a többi pedig már történelem.

Jöttek a hullámvölgyek, erőszak, válás stb., majd amikor Gibson újra kezdett talpra állni és Hollywood újra befogadta nem is olyan rég, akkor vetődött fel A passió folytatásának ötlete is, hiszen a film Gibson és a filmgyártás egyik hatalmas sikereket és természetesen pénzt bezsebelő filmje volt. Hollywood pedig olyan, hogy ebből még több kell, így a folytatás is az aranytojást tojó tyúkból.

A Hollywood Reporter értesülései szerint A passió: Feltámadás címen futó mozinak a rendezője és/vagy producere lesz Gibson, a főszereplő Jim Caviezel, a forgatókönyvíró pedig az a Randall Wallace, aki Gibsonnal dolgozott már a Rettenthetetlenen is.

A sok feltételezés és a téma grandiózussága miatt pedig egyhamar biztos nem látjuk még a filmet.

 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47977/pics/lead_800x600.jpg
Mel Gibson,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?