Blogolj!

Megszólalt a zaklatásos ügyben Harvey Weinstein

Az elmúlt hónapokban hatalmas port kavart az amerikai producer körül kirobbant szexuális zaklatásos botrány, amit számos eset, több elkövető és áldozat is követett. Most megszólalt végre Weinstein is.

Több mint nyolcvan nő állítja Weinsteinről, hogy szexuálisan molesztálta, de az egész ügy kirobbantója Rose McGowan színésznő volt, aki még tavaly októberben nem csupán zaklatásról, hanem erőszakról beszélt. McGowan a mai napig kitart állítása mellett, amire végre reagált is Weinstein, bár csak ügyvédjén keresztül.

Azért pont most, mert a színésznőnek elkészült többrészes dokumentumfilmje Citizen Rose címmel ami, a szexuális zaklatásokkal foglalkozik, nem utolsó sorban Hollywoodon belül. 

Az ügyvéd Weinstein nevében természetesen mindent tagad, és felháborítónak tartja, hogy McGowan most ezekből a koholt vádakból próbál nyerészkedni. Továbbá a nő azon állítását is tagadják, hogy Ben Affleck tudott volna McGowan 1997-es megerőszakolásáról. Az ügyvéd szerint több levelezés is bizonyítékul szolgál arra, hogy a nő hazudik, többek között Affleck levele, amiben tagadja azt, hogy tudott volt bármiféle erőszakról. 

Az ő verziójuk szerint a színésznő és a producer között bár volt szexuális kapcsolat, de közös megegyezésen alapult, amit a nő később megbánt.

Ezekre McGowan Twitteren elég velősen annyit reagált, hogy:

Baszd meg, te kibaszott geciláda. Égni fogsz. Zuhanj le a bolygóról.

A balhé ezzel pedig nem megoldódik, hanem pont, hogy súlyosbodni látszik, pláne úgy, hogy mindegyik fél mindent tagad (annak ellenkezőjét is) és az állítólagos bizonyítékok is elég gyengének tűnnek. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47946/pics/lead_800x600.jpg
Harvey Weinstein,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?