Blogolj!

Diane Keaton továbbra is kitart Woody Allen mellett

Ha más nem is, egyvalaki még a molesztálási vádak ellenére is kitart Woody Allen mellett, az illető nem más, mint régi jó barátja, Diane Keaton.

Keaton a Twitteren adott hangot a véleményének, miszerint

Woody Allen a barátom, és továbbra is hiszek neki.

Az Oscar-díjas színésznő az újból előtérbe került molesztálási vádakra reagált így Allennel kapcsolatban. Ahogy azt mi is megírtuk a rendező nevelt lánya, Dylan Farrow az év elején ismét kamerák elé állt és egy interjúban mesélte el újra történetét, miszerint egykori nevelőapja hét éves korában molesztálta őt. 

Woody Allen lánya szerint apja „túl régóta hazudik"

Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy gyermekkorában molesztálta őt.

Azóta már számos színész elhatárolódott valamilyen formában a filmestől, köztük Colin Firth is, sokan pedig már azt is sajnálják, hogy vele dolgoztak. Velük ellentétben Diane Keaton rendíthetetlenül hisz régi barátja ártatlanságában, ezzel kapcsolatban még egy 1992-es interjút is megosztott Twitterén, amelyben Allen arról mesél, hogy milyen nehéz volt a válása Mia Farrow-tól, aki a gyerekeket is ellen hangolta. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47877/pics/lead_800x600.jpg
Diane Keaton,Rövidzárlat,Woody Allen,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?