Blogolj!

Meryl Streep is beszállt a Hatalmas kis hazugságok 2. évadába

A friss Oscar-jelölt Meryl Streep is csatlakozott az HBO Golden Globe- és Emmy-díjas Hatalmas kis hazugságok című sorozatának második évadához, amelyben kulcsszerepe lesz a színészlegendának - értesült a The Hollywood Reporter. 

A Pentagon titkai című Spielberg-filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt színésznőre Perry Wright (Alexander Skarsgard) anyjának, Mary Louise Wrightnak a szerepét osztották. A többek között Nicole Kidman és Reese Witherspoon főszereplésével készült sorozatban Alexander Skarsgard Kidman erőszakos, bántalmazó férjét játszotta, akinek sok jót nem tartogatott az első évad befejezése. Azonban, ha minden igaz a második évadban azonban néhány jelenetben ismét feltűnik majd.

Streep karaktere a fia halála után érkezik Montereybe, hogy ellenőrizze unokái nevelését. Emellett persze a fiával és halálával kapcsolatos kérdések nem hagyják nyugodni.

A Hatalmas kis hazugságok nyolc Emmy-díjat és négy Golden Globe-díjat szerzett a díjszezonban. Bennfentes források szerint a második évad, amelyben hét epizódot forgatnak, már zöld utat kapott és az összes részt Andrea Arnold fogja rendezi.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47719/pics/lead_800x600.jpg
dráma,Golden Globe,HBO,Meryl Streep,Oscar-díj,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?