Blogolj!

Kalapács alá kerültek a sztárok Golden Globe-os ruhái

Árverésre bocsájtották az eBay-en a Golden Globe díjátadón viselt 39 estélyi ruhát és szmokingot a munkahelyi szexuális zaklatások ellen fellépő Lejárt az idő! mozgalom támogatására.

Az aukción ott volt többek között Reese Witherspoon, Meryl Streep, Laure Dern, Tracee Ellis Ross, Seth Myers és Zoe Krawitz öltözéke. 

A kikiáltási árakat 2500 és 10 000 dollár között határozták meg a ruhák tervezőinek javaslatára, akik maguk ajánlották fel darabjaikat jótékonysági célra. 

A bevétel teljesen a Lejárt az idő! mozgalmat gyarapítja, hogy segítsék a szexuális zaklatások kevésbé "kiváltságos" áldozatait ügyük feltárásában, jogi védelmük finanszírozásában. A kezdeményezés e célból már életre hívott egy 15 millió dolláros jogi alapot.

Mivel a kikiáltási árak viszonylag magasak, az aukció szervezői - a Condé Nast, az eBay és a Lejárt az idő! - három ruhát, a Stella McCartney, Diane von Furstenberg és Rosie Assoulin tervezte estélyi ruhákat felajánlotta tombolára. Azok, akik 25 dollárral vagy többel gyarapítják a mozgalmat, automatikusan részt vehetnek benne.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47530/pics/lead_800x600.jpg
Golden Globe,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?