Colin Firth nem hajlandó többet Woody Allennel dolgozni

Colin Firth is csatlakozott azokhoz a hollywoodi színészekhez, akik már megbánták a Woody Allennel való közös munkát. Az örök Mr. Darcy most azt mondta, soha többet nem dolgozik együtt a rendezővel.

Mint ismeretes egyre nagyobb a felhajtás Woody Allen körül (is), akit nevelt lánya már évtizedek óta molesztálássál vádol, azonban egészen mostanáig nem volt különösebb következménye vagy visszhangja a dolognak. 

A napokban azonban Dylan Farrow egy tévéinterjúban újra szexuális zaklatással vádolta meg egykori nevelőapját és azóta egyre több sztár határolódik el a rendezőtől. Egyesek jótékony célokra adományozzák azt a pénzt, amelyet Allen filmjével kerestek, mások pedig sajnálatukat fejezték ki az egykori közös munka miatt.

Woody Allen lánya szerint apja „túl régóta hazudik"

Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy gyermekkorában molesztálta őt.

De olyanok is vannak, akik nem hajlandóak többet a rendezővel dolgozni, köztük Colin Firth is, aki szinte egy időben juttatta el nyilatkozatát a brit The Guardian-hez, hogy megjelent Farrow interjúja:

Nem dolgoznék újra együtt vele – állt a közleményében. A brit színész Allen 2014-es vígjátékában, a Káprázatos holdvilágban játszott. 

A hírre Dylan Farrow is reagált, aki a Twitteren köszönte meg Firth-nek a dolgot:

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47448/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Woody Allen,zaklatás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?