Blogolj!

Woody Allen ismét a zaklató szerepében

Ugye az már régóta köztudott, hogy Woody Allent lánya, Dylan azzal vádolja, hogy szexuálisan zaklatta őt, amikor ő hét éves volt. Ezt édesanyja, és testvére is megerősíti, de annak ellenére, hogy a nő már évekkel ezelőtt beszélt erről, nehezményezi, hogy a Weinstein-botrány kapcsán mégsem határolódik el senki Allentől. Eddig.

A #metoo és a Time’s Up kampányok kapcsán eddig számos színész, hollywoodi filmes neve előkerült, mint akik ellen, illetve mellett kiállnak a csoportok, de Woody Allen neve érdekes módon csak most merült fel.

 Dylan Farrow felháborodására most kezdtek csak reagálni olyan színészek, akik régebben, vagy akár most is együtt dolgoztak a rendezővel. Kate Winslet (aki kifakadt nemrég Weinstein miatt) legutóbb a Wonder Wheel című filmen dolgozott Allennel, illetve Blake Lively, Greta Gerwig és Mira Sorvino is kijelentette, hogy többet nem dolgoznak majd a rendezővel.

Timothée Chalamet az A Rainy Day In New York című film forgatásán Woody Allennel

Így tett legutóbb a Call Me By Your Name főszereplője, egyben Allen új filmjének színésze, Timothée Chalamet is, aki elmondta, hogy nem kíván profitálni az új Allen-filmből, hanem felajánlja gázsiját három különböző szervezetnek, a New York-i LGBT-központnak, a szexuális bűncselekmények ellen küzdő, RAINN (Rape, Abuse & Incest National Network) nevű szervezetnek és a Time’s Up-nak.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47326/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Woody Allen,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?