733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 2 idős beteg
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 733 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
Blogolj!

Érkezik a John Wick-sorozat

A szériát az Amerikai isteneket és az Ash vs Evil Deadet is gyártó amerikai Starz tévés hálózat készíti majd, amely a The Continental címen fog futni. 

John Wick még 2014-ben robbant be a köztudatba és azóta is megállíthatatlan. A szomorú és könyörtelen bérgyilkos szerepében Keanu Reeves 2019-ben harmadjára is visszatér, most pedig zöld utat kapott a kisképernyős verziója is, ami a The Continental címmel fog érkezni

Akik látták egy részt is, azok jól tudják, hogy a filmek egyik legjobb újítása a Continental Hotel volt, ahol ugye az éppen valaki megölésén munkálkodó bérgyilkosok szállhattak meg luxus körülmények között. A sorozat ennek a hotelnek a belső működésére összpontosít majd, még a filmek története előtti időszakban. 

A stáblista is igen impozánsra sikeredett, ugyanis a sorozat pilot epizódját egyenesen a John Wick-filmek rendezője, Chad Stahelski dirigálhatja majd le, míg a Kemény motorosok és a Drót alkotójaChris Collins lesz a sorozat írója és showrunnere, az executive producerei pedig Chad Stahelski, David Leitch, a filmeket is jegyző Derek Kolstad és Keanu Reeves lesznek.

Ha minden igaz a Rémkirály felbukkanására a szériában annak ellenére is számíthatunk, hogy az események a John Wick-filmek előtt fognak játszódni.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47215/pics/lead_800x600.jpg
akció,dráma,John Wick,Keanu Reeves,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?