Blogolj!

Michael Douglas előre cáfol mindent egy őt érintő zaklatásos ügyben

A színész ügyvédeitől értesült arról, hogy a produkciós cégének egy korábbi alkalmazottja akarja megvádolni szexuális zaklatással.

Az ügy a nő szerint az 1980-as években történt, amikor Michael Douglas állítólag önkielégítést végzett előtte. Az áldozat még nem ismertette nyilvánosan vádjait, de a tervek szerint a Hollywood Reporter hozná le az anyagot. A Deadline című magazinnak nyilatkozva Michael Douglas "teljes hazugságnak, koholmánynak" nevezte a vádat, aminek "semmi igazságalapja nincsen". A nő állítólag még azt is állítja, hogy zavarba ejtő szövegekkel ostromolta élőben és telefonon keresztül és teljesen kiközösítette őt, amikor távozott a cégtől.    

Utóbbi állításokat kapcsolatban Douglas bocsánatot kért, vagyis azért „ha közönségesen beszélt volna barátaival". Azt azonban cáfolta és "teljesen valótlannak" nevezte, hogy megakadályozta volna egykori alkalmazottja előmenetelét a filmiparban.

Elmondta, hogy több mint 30 éve nem áll kapcsolatban vádlójával. Hozzátette, hogy "lesújtották az állítások, és hajlandó mindent beismerni, amiről úgy véli, hogy felelős".

Nincs bizonyíték. Ez nem fog bíróság elé kerülni. Ez az ügy elévült.

 - hangsúlyozta.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47061/pics/lead_800x600.jpg
Michael Douglas,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?