Blogolj!

Hollywood és az egyenjogúság

Mint ismeretes Kevin Spacey zaklatási botránya nemcsak a színésznek tett be, de Ridley Scott új filmjének, A világ összes pénzének is, ugyanis Spacey játszotta az egyik főszerepet, de a vádak után Scott inkább kirakta a filmből.

Ezzel csak annyi volt a probléma, hogy a mozin már az utolsó simításokat végezték a premierre, ezért pótforgatásokra volt szükség és újra felvettél az összes jelenetet, amiben Kevin Spacey játszotta Jean Paul Gettyt, ám ezúttal már Christopher Plummerrel. Természetesen Plummer mellett szükség volt a többi színészre is, akik Spacey-vel egy jelenetben szerepeltek, így újra munkába állt Mark Wahlberg és Michelle Williams is. 

Mindezzel még mindig nem lenne semmi probléma, hiszen máskor is előfordulhat, hogy újra fel kell venni egyes jeleneteket, az már viszont igen is gond, hogy míg Wahlberg a tíznapos extraforgatásért mintegy másfélmillió (egyes források szerint két millió) dolláros gázsit kapott, addig partnere fizetése még az ezer dollárt sem érte el pontosan ugyanezért a munkáért. Ha minden igaz  Williams napi 80 dollárt vihetett haza a plusz munkáért.

Slussz poén, hogy Williamst eddig már négyszer jelölték Oscar-díjra és a vasárnap megrendezett Golden Globe-on is csak ő és Christopher Plummer volt jelölve az alakításáért, de hát az ilyen apróságok kit zavarnak, ha az üvegplafonról van szó.  

A híreket ugyan még nem erősítették meg az érintettek, de Hollywood máris lázong és (újra)követelik a nő az egyenlő fizetéseket. Már a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain is reagált az eseményekre:

A világ összes pénzét január 25-én debütál a hazai mozikban. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/47036/pics/lead_800x600.jpg
életrajz,Kevin Spacey,Mark Wahlberg,Michelle Williams,Ridley Scott,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?