Blogolj!

Berágott a milánói divatbirodalom a Gianni Versace meggyilkolásáról szóló sorozatra

A néhai Gianni Versace családja közleményben határolódott el az olasz divatdiktátor 1997-es meggyilkolásáról szóló amerikai tv-sorozattól, amely január második felében kerül a képernyőre az Egyesült Államokban és Olaszországban.

A milánói család hétfői közleménye hangsúlyozza, hogy az American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace című kilencrészes sorozat pusztán a képzelet szüleményének tekintendő, azt a család engedélye és bármiféle együttműködése nélkül forgatták.

Az 50 éves Gianni Versace megöléséről a 21st Century Fox forgatott tv-sorozatot, amelyet a Fox 21 amerikai tévécsatorna január 17-étől tűz műsorára, Olaszországban pedig január 19-étől mutatnak be.

A készülő szériát már a homoszexuális ruhatervező utolsó élettársa, Antonio D’Amico is kritizálta augusztusban, azt mondva róla, hogy annak cselekménye “távol áll a valóságtól”. A sorozatban D’Amicót a Puerto Ricó-i popsztár, Ricky Martin alakítja, Gianni Versace bőrébe Édgar Ramírez venezuelai színész bújik, a szabász húgának, Donatella Versacénak a szerepében pedig Penélope Cruz látható.

A család által kritizált sorozatot Maureen Orth amerikai újságírónő Vulgar Favours című könyve alapján forgatták Miamiban és Los Angelesben.

A divattervezőt 1997. július 15-én, miami tengerparti házának bejárati előtt lőtte le Andrew Cunanan, egy sorozatgyilkossá vált luxusprostituált, aki néhány nappal később önmagával is végzett.

Gianni halála után húga, Donatella vette át a világhírű divatház kreatív irányítását.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/46982/pics/lead_800x600.jpg
dráma,életrajz,Gianni Versace,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?