Blogolj!

Egy amerikai sorozat megjósolta volna a Kevin Spacey-botrányt?

Nem először (és valószínűleg nem utoljára) fordul elő, hogy egy film vagy sorozat olyan jelenetekkel bír, ami pár évvel később sokkal több jelentést fog magában hordozni, más szemmel nézünk már rá. A Simpson család kapcsán számos ilyen „jövőbe látó” jelenetet szedtek már elő, most pedig a Family Guy-on a sor.

Az ominózus jelenet pedig Kevin Spacey-vel és a molesztálással viccelődik a maga sajátos, megszokott módján. Stewie, a család kisbabája meztelenül rohan végig egy bevásárlóközpontban azt kiabálva, hogy

Segítség, most szabadultam Kevin Spacey pincéjéből!

Az elmúlt hónapok történéseit tekintve ez már nem olyan vicces, de mindenképpen furcsa a párhuzam. Emiatt a sorozat atyja, Seth MacFarlane kényszerült magyarázkodásra. Ő konkrétan nem emlékezett arra, hogy honnan indult a szóbeszéd, csak arra, hogy valakinek támadt egy ötlete ezzel kapcsolatban, így beletették a Spacey-poént a sorozatba.

Kevin Spacey-t zaklatással vádolják, ő pedig bejelentette, hogy meleg

Movie.hu A Weinstein-ügy óta lépten-nyomon szexuális zaklatásokba lehet botlani. Most Kevin Spacey van a soron.

Alec Sulkin, a sorozat producere szerint már a rész elkészültekor, vagyis 2005 környékén is voltak pletykák Kevin Spacey zűrös ügyeiről. Akkoriban az volt a téma, hogy valamilyen oknál fogva Londonban egy parkban megverték a színészt. Spacey azt állította, hogy csak kutyát sétáltatott és elesett, de most már, hogy a londoni Old Vic színház számos alkalmazottja is megvádolta a színészt zaklatással, így elég kellemetlen a dolog.

Újabb húsz ember állítja, hogy Kevin Spacey zaklatta őket

Spacey a londoni The Old Vic színház művészeti igazgatója volt hosszú évekig, és most a színész húsz egykori munkatársa állítja, hogy tizenegy év alatt zaklatta őket a színész. A legtöbben huszonéves fiúk voltak, akiket a színész meghívott a színház bárjába, vagy épp pezsgővel lepte meg őket. Rendszerint fogdosta a fiatal férfiakat.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/46857/pics/lead_800x600.jpg
Family Guy,Kevin Spacey,Rövidzárlat,Sorozat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?