Blogolj!

Van, aki képes lenne megölni Harvey Weinsteint

Október óta egyre több és több nő állt a nyilvánosság elé vállalva történeteiket, amik a nagyhatalmú producer, Harvey Weinstein mocskos dolgairól (molesztálás, szexuális zaklatás, megerőszakolás) szóltak. A sok nő között Mira Sorvino is áldozat volt, a szintén színész édesapja, Paul Sorvino most pedig nagyon begőzölt.

Már szervezett bűnözéssel is vádolják Harvey Weinsteint

Keresetet nyújtott be szerdán egy New York-i bíróságon hat nő Harvey Weinstein ellen, azt állítva, hogy a filmmogul gyakorlatilag egy bűnszervezetet hozott létre az általa elkövetett szexuális erőszak és zaklatások elleplezésére. Louisette Geiss színésznő, forgatókönyvíró, valamint Katherine Kendall, Zoe Brock, Sarah Ann Thomas, Melissa Sagemiller és Nanette Klatt színésznők keresete "t öbb tucat, ha nem több száz" olyan nőt kíván képviselni, akik Weinstein áldozatává váltak.

A kilencvenes években történt a színésznővel az eset, amikor is Weinstein masszírozni kezdte, majd olyan helyekre nyúlkált, ahova nagyon nem kellett volna. Akkoriban Sorvino Quentin Tarantinoval járt és a rendező együtt dolgozott a producerrel. Tarantino elmondta, hogy tudta azt, hogy Weinstein állandóan hajkurássza a nőket, de ennek ellenére továbbra is dolgozott vele, mert úgy tekintett rá, mint egy „a régi időkben” szocializálódott férfira, aki szeret a nők után futni.

Most viszont Paul Sorvino is végre megszólalt az ügyben, aki igencsak kemény kijelentéseket tett. A TMZ-nek fejtegette, hogy mit tenne Weinsteinnel:

Nem tudtam az egészről…. ha tudtam volna, akkor már nem tudna járni. Már tolószékben lenne. (…) Börtönbe fog menni, igen. Jobban is jár így, mert ha egyszer összefutnánk az utcán, akkor megölném az a seggfejet. Ilyen egyszerű.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/46743/pics/lead_800x600.jpg
Harvey Weinstein,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?