Hivatalos: 2019-ig kell várnunk a Trónok harca befejezésére

Az igaz ugyan, hogy eddig is sejthettük, nem látjuk viszont egyhamar a Trónok harcát, de azért egészen eddig lehetett reménykedni, hogy valami csoda folytán még 2018-ban megtudhatjuk, ki foglalhatja el a vastrónt.

Ennek a reménykedésnek vetett most véget az HBO, ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy egészen 2019-ig kell várnunk a hőn áhított befejezésre.

A közleményből sajnos nem derült ki pontosan, hogy mikor is tér vissza a széria nyolcadik évada, de a nyilvánosságra hozott írók, producerek, rendezők névsorából és a költségvetésből biztosra vehetjük, hogy baromi ütős lezárásra számíthatunk. 

Az még nyáron kiderült, hogy az utolsó évad csak hat részből fog állni, de kárpótlásul mindegyik epizód hossza elérheti a 80 percet is, amivel lényegében hat filmet kapunk. Egyrészt ennek is köszönhető, hogy sokat kell még várni, ugyanis rengeteg helyszínen kell forgatni és a vizuális trükkökre is bőven kell időt hagyni.

Egyszóval, ha nagyon nem bírtok addig várni, marad a már meglévő évadok újrázása, ami amúgy sem árt, hiszen minden újranézésnél újabb kis utalásokat fedezhetünk fel. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/46761/pics/lead_800x600.jpg
dráma,fantasy,HBO,Sorozat,Trónok harca
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?