Rajongók figyelem, készülőben a Downton Abbey-film

A 2010-ben debütált brit sorozat nagy népszerűségnek örvend, így már csak idő kérdése volt, hogy film készüljön belőle. A rajongók most is meg kapják az egész estét verziót: megkezdődött a sorozat nyomán a játékfilm forgatásának előkészítése.

Erről az a Phyllis Logan számolt be, aki Mrs. Hughes házvezetőnőt alakítja a szériában és hozzátette, hogy a színészekkel már a film producerei is felvették a kapcsolatot.

Michael Edelstein, az NBC Universal nemzetközi stúdióinak elnöke tavaly nyáron mondta el, hogy egy ideje már dolgoznak a filmen, és ha sikerül egyeztetni az időpontot minden szereplővel, 2018-ban megszülethet a mozifilm.

A brit arisztokrácia életét 1912 és 1926 között a személyzet nézőpontjából bemutató sorozat utolsó, hatodik évada 2015-ben fejeződött be. A rajongók azóta is abban bíznak, hogy viszontláthatják a történetet és a szereplőket a filmvásznon. A 2017-es forgatásról szőtt álmok elúsztak, de Logan nyilatkozata alapján idén elkészülhet a produkció. Ezt megerősíti az az értesülés, hogy június első hetében lezárják a berkshire-i Highclere kastélyát, ahol a belső felvételek készülnének.

Korábban egyébként már felmerült, hogy egy előzményfilmet forgathatnának a szériához teljesen új szereposztással, valószínű, hogy nem ez a forgatókönyv valósul meg. Az a legsanszosabb, hogy a film 1926-ban veszi fel a fonalat, és a tévésorozat történetét folytatja. A szereplők átélik a Wall Street 1929-es összeomlását és a nácik hatalomra jutását is a 30-as években.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/46659/pics/lead_800x600.jpg
Downton Abbey,Rövidzárlat,Sorozat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?