A romantikus szado-mazo nem tágít

Végre végéhez ért a szirupos szado-mazo trilógia, vagyis idén februárban is kapunk egy adagot az ötven árnyalatból, ezúttal A szabadság ötven árnyalata néven.

Nem a kéjtől csukódtak le a szemeink - A sötét ötven árnyalata

Még 2015-ben söpört végig a világ mozijain A szürke ötven árnyalata, ami annak ellenére, hogy borzasztó kritikákat kapott bődületes összbevétellel zárta az évet csakúgy, mint az alapjául szolgáló könyvtrilógia. Már ekkor foghattuk a fejünket az elkövetkezendő két folytatás miatt, amelyből már meg is érkezett az újabb gyöngyszem, A sötét ötven árnyalata.

Mr. Grey kap maga mellé egy feleséget, a milliárdosok életét, féltékenységet és persze egy kis krimiszálat is, bár ki tudja minek. A filmtrilógia eddig sem arról szólt, mint amiért a nők beleszerettek a könyvekbe, hiszen szado-mazóból gyakorlatilag nincs benne semmi, romantikának kevés, nyálból viszont van bőven, ráadásul Christian Grey és Anastasia Steele karakteréhez is sikerült olyan színészeket választani, akik tényleg szürkék (haha), de még csak a kellő kémia sincs meg köztük.

Mindegy ez van, el kell fogadni, és lassan de biztosan végre véget ér a dráma és a nyavalygás, kijött A szabadság ötven árnyalata legfrissebb előzetese, bár a legtöbben már most unjuk (és a színészek is szabadulnának már a szereptől), hiszen a harmadik részt együtt forgatták a másodikkal, szóval kb egy éve már majdnem ugyanazokat a képsorokat kell nézni.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/46662/pics/lead_800x600.jpg
előzetes,krimi,romantikus,Rövidzárlat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?