Blogolj!

Teszteld mennyit tudsz a magyar filmekről – telefont nyerhetsz!

Új telefon, részvétel egy exkluzív filmvetítésen és bepillantás akár a kulisszák mögé? Most egy mindössze pár perces teszt kitöltésével mindezt megkaphatja az a diák, aki igazán otthon van a magyar filmek világában.

A Nagy Magyar Filmteszt legkiválóbb kitöltőire a verseny izgalmán túl értékes nyeremények is várnak.

A magyar filmek az utóbbi időben páratlan sikereket érnek el, gondoljunk csak a Saul fia, vagy a Mindenki Oscarjára, vagy éppen a Testről lélekről nemzetközi elismeréseire. Ugyanakkor a hazai fimipar elképesztő alkotásokat mutatott fel az elmúlt évtizedekben is. A DUE Médiahálózat a Magyar Nemzeti Filmalappal együttműködve szeretné a fiatalokat is megszólítani, minél többeket a magyar filmek rajongójává tenni: novemberben startolt a DUE ez évi újdonsága, a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak. A 24 kérdésből álló online tesztet bárki kitöltheti, de a versengésben hivatalosan csak a 14 és 20 év közöttiek vesznek részt. A teszt során klasszikus és új magyar filmekből egyaránt érkeznek kérdések – szöveges és képes feladványok egyaránt - a cél, hogy ezek közül minél többre érkezzen jó válasz.

A tét nem kicsi, hiszen aki benne van a húsz legjobb versenyzőben, az a nagyszabású élő döntőben bizonyíthatja, hogy nem véletlenül került közéjük. A végső versengés 2018. február 28-án az Akvárium Klubban veszi kezdetét, ahol közönség és sztárvendégek előtt mutathatják meg az ifjak, hogy betéve ismerik a régi és újabb magyar filmeket. Ehhez semmi mást nem kell tenni, csak felkeresni a teszt oldalát, ahol néhány adat megadása után már indulhat is a verseny!

A teszt kitöltéséhez folyamatos segédanyagok kerülnek fel a DUE Tallózóba és a szervezet honlapjára!

Ne habozz, mutasd meg, hogy te vagy a legjobb! #nezzmagyarfilmet

Mindenki nyer, aki bejut a döntőbe!

 A 20 legjobb tesztelő jutalma:

·         élménylátogatás egy filmes helyszínre, ahol bepillanthat a filmkészítés kulisszái mögé

·         exkluzív meghívó a Magyar Filmdíj átadójára a Vígszínházba, 2018. március 11-re

·         filmes könyvcsomag

·         exkluzív látogatás a Bűvösvölgy Médiaértés Oktató Központba

A legjobb versenyző egy vadiúj iPhone-nal lesz gazdagabb és a második-harmadik helyezett is egy-egy profi kamerás okostelefont kap!

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/46362/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?