Aláírták az új Brexit megállapodást az EU-csúcson
Aláírták az új megállapodást az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről a tagországok vezetőinek csúcstalálkozóján csütörtökön Brüsszelben.
Blogolj!

Újabb nő vádolta meg erőszakkal Stallonét

A 71 éves Stallone tagadja a vádat, miszerint az 1990-es évek elején Santa Monicában megerőszakolta a feljelentőt. A kaliforniai Santa Monica-i rendőrség vizsgálja a bejelentést.

Martin Singer, Stallone ügyvédje azt nyilatkozta, hogy a nő

egy 27 éve történt állítólagos erőszakról tett bejelentést a rendőrségnek. Ügyfelem határozottan kétségbe vonja az állítást.

Az üggyel kapcsolatban elmondta a Santa Monica-i rendőrség szóvivője, hogy az állítólagos áldozat még novemberben tette bejelentését. Hangsúlyozta, hogy “alapos vizsgálatot” folytatnak, mielőtt a kerületi ügyész elé terjesztik az ügyet.

Ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a kaliforniai törvények értelmében az ügyet elévültnek tekinthetik, mivel általában egy bűnügyet elkövetésétől számítva 10 éven belül tárgyalni kell.

Még novemberben a Deadline magazin számolt be róla, hogy 1986 júliusában egy tinédzser lány bejelentést tett a Las Vegas-i rendőrségen, amelyben azt állította, hogy Sylvester Stallone és testőre molesztálta őt a Las Vegas Hilton hotelben.

Az ügyet végül ejteni kellett, mivel nem volt hajlandó feljelentést tenni ellenük. Az online magazin beszámolója szerint a sértett azért nem tett feljelentést az ügyben, mert túlságosan megalázottnak érezte magát és szégyellte a történteket.

A filmsztár cáfolta a cikkben leírtakat.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/46323/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Sylvester Stallone,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?