Blogolj!

Újabb nő állítja, hogy Dustin Hoffman zaklatta

A lista újabb névvel bővül, ami a Dustin Hoffmannal kapcsolatos szexuális zaklatásos ügyeket illeti. Ezúttal egy bizonyos Kathryn Rossetter állatja, hogy az Oscar-díjas színész tapogatta mindenki előtt.

Az eset még 1983-ban történt, amikor a két színész Az ügynök halála című Broadway darabban dolgozott együtt. A nő elmondta, hogy Hoffman esténként fogdosta őt és azt kérte, hogy masszírozza meg a lábát. Sőt egyszer az egész társulat előtt lehúzta Rossetter trikóját, hogy láthatóvá tegye mellét.

Rossetter és HoffmanNem ez az első eset, hogy a színészt vádolják: november elején Anna Graham Hunter írónő szintén a The Hollywood Reporter című filmes szaklapban beszélt arról, hogy az 1980-as években, amikor ő 17 éves volt Dustin Hoffman fogdosta őt Az ügynök halála című tévéfilm forgatásakor, "szexről beszélt nekem és előttem". Az Oscar-díjas színész akkor közleményben kért bocsánatot. Néhány nappal később viszont Wendy Riss Gatsiounis író, producer szintén azt állította, hogy 1991-ben Hoffman szexuális ajánlatot tett neki az Aranyoskám című film forgatókönyve írásakor. Miután a 20-as éveiben járó írónő elutasította őt, Hoffman nem volt hajlandó együtt dolgozni vele.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/45756/pics/lead_800x600.jpg
Dustin Hoffman,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?