Blogolj!

Szilágyi Áronról film készül

Egy mindenkiért - Tokió 2020 címet viseli az a dokumentumfilm, ami a következő olimpiáig tartó felkészülésen kíséri végig a kétszeres olimpiai bajnok vívót.

Azért választottam Áront, mert érdekelt a személyisége, különösen akkor, amikor edzőt váltott és saját maga döntött a sorsáról

 - mondta Muhi András Pires rendező, aki korábban a labdarúgó-válogatottról készített filmet. 

Az együttműködés a 2016-os riói olimpia után kezdődött, és Szilágyi olyan komolyan vette a munkát, hogy nem csak az edzőtáborokba, versenyekre, de még az esküvőjére is elkísérte a stáb.

Együtt voltunk örömben, bánatban, de bevallom, vesztes asszó utáni pillanatokban nehezebben viseltem a kamera jelenlétét

 - árulta el.

Szilágyi Áron a film kapcsán jött rá, hogy igazából még nem mondta ki, hogy folytatja-e Tokióig:Ez a legjobb alkalom, hogy kijelentsem, folytatom, mert nagyon motivál a harmadik olimpiai aranyérem, illetve a csapattal is megfogalmaztuk, hogy Tokióban újra fényessé tesszük a magyar kardot. Tizenkét év kiesett az életünkből, hiszen Pekingben hetedik lett a csapat, Londonba nem jutottunk ki, Rióban pedig nem rendeztek csapatversenyt férfi kardban.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/45628/pics/lead_800x600.jpg
dokumentumfilm,Rövidzárlat,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?