Blogolj!

Ingyenesen mozizhatunk otthon

Az ArteKino online filmfesztivál jóvoltából december 17-ig tíz európai filmet lehet megnézni. A fesztivál már második alkalommal teremti meg a lehetőséget arra, hogy az izgalmas válogatásból bármilyen alkotást választhassunk.

A 45 ország részvételével indul az ArteKino fesztivál. Bárki regisztrálhat a artekinofestival.com weboldalon. A filmek közül csak egy ment nálunk moziban, a többi filmcsemege most lesz először elérhető

A tíz alkotás között van Thomas Arslan keserédes apa-fia története, a Bright Nights, az Égei-tengeren lebegő luxusjachton vetélkedő macsókról szóló Chevalier, Athina Rachel Tsangari görög rendező vígjátéka, valamint a portugál Teresa Villaverde érzékeny családi drámája, a Colo. Szintén megnézhető Ralitza Petrov Godless című kisvárosi film noirja, amely egy morfiumfüggő nővérről szól, aki demens betegei személyi igazolványaival csencsel a feketepiacon.

Az internetes fesztiválra regisztrálók között kétfős utat sorsolnak ki a 2018-as Berlináléra, emellett szavazhatnak is a tíz közül az általuk legjobbnak vélt alkotásra. A legtöbb szavazatot megszerző film közönségdíjban részesül.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/45627/pics/lead_800x600.jpg
Fesztivál,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?