Blogolj!

Harvey Weinstein szexkereskedelemben is bűnös lehet

Jelenleg már New Yorkban, Los Angelesben és az Egyesült Királyságban is folyik a nyomozás Harvey Weinstein állítólagos szexuális zaklatásaival kapcsolatban, most azonban egy még súlyosabb vádpont is helyet kapott a listán: a szexkereskedelem.

Kadian Noble színésznő ugyanis azt állítja, hogy 2004-ben vált a producer áldozatává, aki azzal hívta fel őt cannes-i hotelszobájába, hogy szerepet akar neki adni következő filmjében, majd rátámadt, és a fürdőszobában csapdába ejtve addig nem engedte ki, amíg bizonyos szexuális jellegű szolgáltatásokat nem hajtott végre.

A padlóra élvezett, és azt mondta, ha nyugton maradok, akkor a karrierem rendben lesz.

- mondta állítólag Weinstein.

Ez a vád azért bizonyul súlyosabbnak az eddigieknél, mert a New Yorkban benyújtott vallomás alapján ezzel a producer megsértette a szexkereskedelmet tiltó törvényt, mivel külföldre utazott, ahol azzal a céllal ajánlott Kadiannak valami értékeset, hogy magához csábítsa, majd szexuális aktusra kényszerítse.

Kadian Noble

A színésznő és ügyvédje nem elégszik meg annyival, hogy Harvey Weinsteint vádolják, ugyanis a vád Bob Weinsteinre és magára a The Weinstein Company-ra is kiterjed, amely szerintük súlyos gondatlansággal működött közre a producer mocskos ügyleteiben. Noble a cég egy meg nem nevezett produceréről is beszélt, aki állítólag azt mondogatta neki: 

Legyél jó kislány, és tegyél meg mindent, amit kér tőled.

Weinstein képviselői az eddigi vádakra is használt sablonnal reagáltak, miszerint a producer tagadja az ellene felhozott vádakat, soha nem erőszakoskodott a nőkkel, és nem is állt bosszút azokon, akik visszautasították a közeledését.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/45335/pics/lead_800x600.jpg
Harvey Weinstein,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?