Blogolj!

Stallone exe szerint a színész elleni vádaskodás hazugság

A napokban mi is megírtuk, hogy a szexuális zaklatás-listára Sylvester Stallone neve is felkerült. Őt azzal vádolják, hogy 1986-ban a Túl a csúcson forgatása során kényszerített szexre egy 16 éves lányt.

Brigitte Nielsen, Stallone akkori felesége most elmondta véleményét az ügyről. Szerinte az egész alaptalan és hazugság, ugyanis 1986-ban épp friss házasokként állandóan együtt voltak a forgatási szünetben a színésszel. Ebből következik az, hogy alkalma sem lett volna Stallonénak arra, hogy elcsábítson bárkit. Nielsen a forgatásokra is elkísérte a színészt és utána is egy szállodai szobában voltak mindig, így kötelességének érezte, hogy megvédje exférjét még úgy is, hogy nem különösebben ápolnak jó viszonyt, harminc éve nem is beszéltek egymással.

A történet több részét is megcáfolták, többek között azt, hogy az, amit az áldozat állított, miszerint őt és Stallonét a film egyik szereplője, David Mendenhall mutatta volna be egymásnak, nem igaz. Ezt Mendenhall állította, hozzátéve, hogy nem is hitt a szemének, amikor olvasta az erről szóló híreket.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/45039/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Sylvester Stallone,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?