Blogolj!

Stallone sem ússza meg a szexbotrányt

A Daily Mail birtokába került egy 1986-os rendőrségi anyag, ami szerint Sylvester Stallone bántalmazott és szexuálisan zaklatott egy 16 évest lányt. Stallone tagad.

Bár a színész csak szóvivőjén keresztül kommunikált eddig az ügyről, állítja, hogy meg sem történt.

Az eset a rendősrégi jelentés szerint a Túl a csúcson című film forgatása során történt, amikor is a 40 éves Stallone találkozott a családjával Las Vegasban nyaraló 16 éves tinivel. A lány autogrammot akart Stallonétól, akinek a testőre Mike De Luca megkérdezte a lánytól, hogy mi lenne, ha érdeklődést mutatna iránta a színész. A lánynak tetszett a dolog és kapott is Stallone hotelszobájához kulcsot. Felment, majd lefeküt a színésszel, de később csatlakozni akart De Luca is. A lány viszont ezt nem akarta, de Stallone és a testőr arra kényszerítették a lányt, hogy orálisan elégítse ki De Lucát. A lányt ezután megfenyegették, hogy bántani fogják, ha bárkinek is beszél a dologról. 

A rendőrségi anyag hitelessége kétséges, ugyanis a Las Vegas-i rendőrkapitányság szóvivője szerint nem hiteles, de John Samolovith a város szexuális bűnözés elleni csoportjának egykori vezetője szerint nagyon is valódi.

A lány annyira megijedt, hogy nem is beszélt ezek után senkinek a dologról. Annyira sikerült titokban tartani az ügyet, hogy maga Stallone is azt állítja, hogy most hall először erről az egészről.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44907/pics/lead_800x600.jpg
Sylvester Stallone,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?