Fia után most Richard Dreyfuss is zaklatási ügybe keveredett

Nincs nap, hogy ne jönnének elő újabb és újabb nevek a hollywoodi zaklatási botránnyal kapcsolatban. A Kevin Spacey-ügy kirobbanásakor jött szóba Richard Dreyfuss fia, amikor is arról szóltak a hírek, hogy Spacey úgy zaklatta Harry Dreyfusst, hogy apja is a szobában volt.

De ezúttal maga a színész, Richard Dreyfuss keveredett bele zaklatási ügybe, és nem ő az áldozat. Egy bizonyos Jessica Teich írónő vádolja azzal, hogy sokáig zaklatta őt a színész: a nyolcvanas években a nő az ABC-nek írt egy vígjátékot, ekkor találkozott a nála tíz évvel idősebb Dreyfussal. A férfi állítólag mutogatta magát neki a lakókocsijában, többször a nemi szervéhez húzta a nő fejét és akarata ellenére többször meg is akarta csókolni, de a nő ekkor elmenekült, de Dreyfuss rendszeresen levelekkel is bombázta Teicht.

Dreyfuss a történteket nem igazán tagadta, de másképp értelmezte. Elmondása szerint a hetvenes évek végén, amikor csúcson volt, egy igazi seggfej volt, aki azt hitte, hogy (és valamennyire így is volt) mindent megkaphat. Rámenős viselkedésében persze közrejátszott még nem mellesleg a drog is, de állítása szerint soha senkinek nem akart rosszat.

Flörtöltem vele, próbáltam megcsókolni, és azt hittem, ez egy kölcsönös dolog volt. Megrémít, hogy megtudtam, nem volt az. Nem tudtam. Átértékelem minden kapcsolatomat, amiről azt hittem, játékos és kölcsönös volt. 

 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44762/pics/lead_800x600.jpg
Richard Dreyfuss,Rövidzárlat,zaklatás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?