Blogolj!

Louis C.K.-t öt nő is megvádolta szexuális visszaéléssel, amit a komikus el is ismert

Louis C. K.-t is utolérte a múlt: nem sokkal azután, hogy lefújták új filmjének, az I Love You Daddy-nek az amerikai premierjét, a New York Times már le is hozta azt a cikkét, amelyben öt nő is arról mesél, hogy a magyar származású humorista a jelenlétükben maszturbált, vagy arra kérte őket, hogy nézzék, ahogy önkielégít.

A cikk Dana Min Goodman és Julia Wolov (szintén komikusok) vallomásával indít, akik egy 2002-es esetet idéztek fel. Állításuk szerint Louis C. K. chicagói hotelszobájába invitálta minkettőjüket, majd megkérdezte tőlük, hogy előveheti-e a péniszét. A nők nem is gondolták komolyan a kérdést, erre C.K. meztelenre vetkőzött, és elkezdett előttük maszturbálni. 

Julia Wolov és Dana Goodman

2003-ban Abby Schachner hívta fel telefonon C.K.-t, aki a beszélgetés alatt hallotta, hogy a férfi végig maszturbál. A humorista hat évvel később Facebookon írt a nőnek, ekkor kért elnézést a viselkedése miatt. 

Rebecca Corry egy 2005-ös esetről számolt be, amikor Louis C.K. egy televíziós műsor felvételén kérdezett rá arra, maszturbálhatna-e előtte. A nő erre természetesen nemet mondott, és mikor emlékeztette a férfit arra, hogy otthon várja felesége és gyereke, C. K. elvörösödött. Az esetről tudott a műsor két producere, Courteney Cox és David Arquette is, akik ezt meg is erősítették a lapnak. Végül C.K. 2015-ben levélben kért elnézést Corrytól, amiért mutogatta magát, a nő azonban gyorsan emlékeztette, hogy nem mutogatta magát, hanem maszturbálni akart előtte.

Rebecca Corry

Végül az ötödik, névtelenül nyilatkozó nő a kilencvenes évek végéről származó történetét osztotta meg a lappal. A The Chris Rock Showban dolgozott együtt a humoristával, aki többször is arra kérte, nézze végig maszturbálását. Az akkor húszas éveiben járó nő végül belement, és C. K. saját irodai asztalán elégítse ki magát a jelenlétében.

Az elmúlt években már több pletyka kis keringett arról, hogy C.K. női munkatársak előtt szeret maszturbálni, azonban most először vállalták ezt névvel áldozatok. 

A New York Times a cikk megjelenése után megkereste Louis C.K.-t is az ügyben, azonban a humorista menedzserén keresztül sem kívánta kommentálni az esetet.

Louis C.K. új filmjének New York-i premiervetítését is, feltehetőleg a New York Times cikkére várva fújták le csupán pár órával a kezdés előtt. A humorista péntek este Stephen Colbert műsorának vendége lett volna, de végül azt a szereplését is lemondta.

Frissítés

Az AP amerikai hírügynökség legfrissebb híre szerint Louis CK elismerte, amivel vádolják, és sajnálja, ami történt. A komikus kiadott egy közleményt, melyben azt írja, bánja, amit tett, és igyekszik tanulni a történtekből, menekül előlük.  

"Most már tudatában vagyok annak, milyen messzire ér a tetteim hatása", írta a komikus, hozzátéve: belátta, hogy az érintett nők ezután magukkal és más, őket ilyen helyzetbe soha nem hozó férfiakkal kapcsolatosan is rossz érzésekkel élnek tovább.

Azt is beismerte, hogy kihasználta azt, hogy a közösségén belül felnéznek rá, mert ez a nőket megakadályozta abban, hogy megosszák a történeteiket, hiszen aki csodálta a őt, az nem akart ilyesmiről hallani.

Nincs az egészben semmi, amit megbocsátanék magamnak. És ezt össze kell egyeztetnem azzal, aki vagyok. De ez semmi az ő feladatukhoz képest.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44634/pics/lead_800x600.jpg
Louis C. K.,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?