Blogolj!

Steven Seagal sem marad ki a zaklatási botrányból

Több nő is megvádolta Steven Seagalt azzal, hogy enyhén szólva sem illő módon közeledett feléjük. Volt, aki még fegyverrel való fenyegetésről is beszámolt.

Legutóbb Portia de Rossi (a népszerű tévés műsorvezető, Ellen DeGeneres felesége) színésznő mondta el, hogy egy meghallgatáson a színészek közötti „megfelelő kémiára” hivatkozva kezdte el letolni a nadrágját Seagal, mire de Rossi kiviharzott a szobából.

De nem ő az egyetlen, aki vádolja a színészt; még októberben derült ki, hogy Lisa Guerrero a Tűz a mélyben című film egyik szerepe miatt találkozott Seagallal, aki köntösben fogadta és a főszereppel kecsegtette a nőt. Guerrero nem volt hajlandó ezek után kettesben találkozni vele, és a főszerepet így meg sem kapta, csak egy kisebbet, de Seagal a forgatáson mégis zaklatta őt.

Az egyik legdurvább történetet viszont a Vészhelyzetből és A férjem védelmében-ből ismert Julianna Margulies mesélte el: fegyverre fenyegette őt még régebben a színész, illetve Jenny McCarthy színésznő is beállt a zaklatással vádlók sorába.

A zaklatási botrány kb egy hónapja indult el Hollywoodban, Harvey Weinstein producer kapcsán, azóta pedig rengeteg színészt vádoltak meg molesztálással, többek között Kevin Spacey-t, Dustin Hoffmant és Charlie Sheent. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44604/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Steven Seagal,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?