Blogolj!

Charlie Sheen egy 13 éves fiúval szexelt

Mindez még 1986-ban a Lucas című film forgatásán történt állítólag, amikor Sheen még csak 19 éves volt. A tinifiú, a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb gyerekszínésze, Corey Haim viszont csak 13 éves volt, így ha igazak a vádak, akkor ez eddig a legsúlyosabb sztori.

Egy bizonyos Dominick Brascia robbantotta ki a történetet, akinek még Haim mesélte el akkoriban, hogy Sheen a forgatási szünetben vette rá a szexre. A fiú bele is ment, majd miután megtörtént a dolog, ő megismételte volna az aktust, de Sheen ezután már hallani sem akart a dologról és Haim közeledéséről.

Sheen állítólag teljesen meggyőzte az akkor még épphogy tinédzser gyereket, hogy az teljesen rendben van, hogy ha egy idősebb fiú közeledik felé, ezért nem kell ebből ügyet, vagy bármi problémát csinálnia. Sheen természetesen mindent tagad, a másik felet viszont nem lehet megkérdezni az ügyben, Corey Haim ugyanis még 2010-ben meghalt.

Charlie Sheen és Corey Haim

A történet viszont nem most látott napvilágot - bár a nevesítés most történt meg - mivel egy másik nyolcvanas években gyerekszínészként dolgozó, Haim jóbartája, Corey Feldman 2013-as életrajzi könyvében is megemlítette az esetet, de akkor még csak egy "felnőtt férfiként" hivatkoztak Sheenre. 

Weinstein-ügy kirobbanása nemcsak Charlie Sheent, hanem rengeteg filmest magával rántott; többek között már zaklatással vádolják Kevin Spacey-t, Dustin Hoffmant, Brett Ratnert is. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44603/pics/lead_800x600.jpg
Charlie Sheen,Corey Haim,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?