Blogolj!

Elmarad Kevin Spacey filmbemutatója is

Az egy hete kirobbant szexuális zaklatás-botrány után ezen valahogy már nem annyira csodálkozunk, hiszen amióta kiderült Anthony Rapp jóvoltából, hogy Spacey 1986-ban zaklatta őt, azóta elindult a lavina.

A lavina pedig megállíthatatlan: leállt a Kártyavár forgatása, Spacey bevallotta, hogy meleg (a rosszul időzített coming out miatt a meleg közösség meg is orrolt rá), nem kapja meg a beígért Emmy-díjat, kirúgta a Netflix és még sorolhatnánk.

A legújabb mozzanat pedig, hogy a Ridley Scott-féle A világ összes pénze(All The Money In The World)című mozi bemutatóját elhalasztják. A filmet egyébként az Amerikai Filmintézet Fesztiváljának zárónapján vetítették volna ünnepélyes keretek között.

A film amúgy egy igaz történetet dolgoz fel: a hetvenes években elrabolják a 16 éves John Paul Getty III-t, akinek elrablói milliárdos nagyapjától várják a váltságdíjat, ám ő nem igazán hajlandó fizetni annak ellenére sem, hogy unokáját megkínozták.

A nagyapát játssza a filmben Spacey és bár nem szerepel túl sokat, a bemutatót mégis lefújták.

A Sony viszont közleményében azt írja, hogy mivel rengeteg ember dolgozott a filmen, így a forgalmazás az eredeti tervek szerint zajlik majd, vagyis Amerikában december 22-én, hozzánk pedig januárban jut el a film.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44513/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?