Blogolj!

Richard Dreyfuss fia is Spacey áldozatai között van

Úgy látszik, hogy még mindig van új a nap alatt Kevin Spacey zaklatási ügyeit illetően. A legfrissebb vádlója nem más, mint a színész pályatársának, a szintén Oscar-díjas Richard Dreyfussnak a fia, Harry Dreyfuss. 

Harry Dreyfuss egy olyan írást tett közzé, amelyben azt állítja 18 éves korában őt is zaklatta szexuálisan a már többek által is megvádolt Kevin Spacey, mindezt úgy, hogy az apja is a szobában tartózkodott. 

Még a hét elején Anthony Rapp nyitotta ki Pandóra szelencéjét, ő volt az első, aki kitálalt a színészről és nem kisebb dolgot állított, minthogy 14 éves korában zaklatta az akkor 26 éves Spacey. Ezt követően több színész is hasonló történetekről számolt be, legutóbb pedig a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja teregette ki a szennyest Spacey botrányos viselkedéséről. Sőt, már a Scotland Yard is vizsgálatot indított a színész ellen.

Most az ifjabb Dreyfuss BuzzFeeden jelentette be, hogy 18 éves korában őt is zaklatta Spacey, ráadásul az apja jelenlétében. Az eset 2008-ban történt, amikor Spacey a londoni Old Vic Theaterben rendezte épp az édesapját. Harry is gyakran ott volt a próbákon, és a színész mindig feltűnően kedves volt hozzá és ölelgette.

Harry Dreyfuss

Egy nap, amikor Spacey szobájában próbálták az apja szövegét, Harry olvasta az apja darabbeli feleségének sorait, majd Spacey hirtelen túlzottan közel ült Harryhez, és rátette a combjára a kezét. Erre a fiú átment a kanapé másik szélére, de Spacey utánament, és ott is szorosan mellé ült.

Mindebből Richard Dreyfuss semmit nem vette észre, annyira bele volt merülve a szövegkönyvébe.

Leültem, és a lábamra helyeztem a kezem, jelezve, hogy az az én territóriumom, de Kevin jelentős erőfeszítéssel beerőltette a kezét a kezem és a combom közé.

Itt sem állt meg a színész: lassan feljebb csúsztatta a kezét a combján egészen az öléig, aztán "befejezte az útját, és már egészen a kezében voltam". Harry finoman próbálta figyelmeztetni Spacey-t, hogy ne csinálja, de úgy érezte, ha botrányt csap, azzal veszélyezteti az apja karrierjét.

Harry Dreyfuss évekig még az apjának sem merte elmondani, hogy mi történt, most azonban a többiek kiállása miatt mégis kiállt a nyilvánosság elé.

Kevin Spacey egy szexuális ragadozó. Mégis, mindeddig nem gondoltam, hogy lehetséges lenne erről komolyan beszélni.

Richard Dreyfuss írásban tudatta, hogy "hihetetlenül büszke" a fiára.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44426/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Oscar-díj,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?