Blogolj!

Kirúgta a Netflix Kevin Spacey-t

Öt nap leforgása alatt a Kártyavár szériának köszönhetően második aranykorát élő, kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey a hollywoodi csillogásból a mocsokba süllyedt és számkivetett lett.

Zaklatási ügyei fénysebességgel törték ketté a színész karrierjét, aminek újabb állomása, hogy a Netflix ma hajnalban bejelentette, hogy a hatodik, egyben utolsó Kártyavár évadot csak Spacey nélkül hajlandóak felhasználni.

A streamingszolgáltató még ennél is tovább ment, ugyanis a cég azt is kijelentette, hogy a Spacey főszereplésével készült Gore című film utómunkálatait is leállítják, és soha nem kerül bemutatásara.  A filmben Spacey Gore Vidal írót alakította, aki egy olaszországi nyaralása alatt megismerkedik egy fiatalemberrel, ami nagy hatással lesz az életére. 

A Netflix nem vesz részt a Kártyavár Kevin Spacey részvételével történő folytatásának elkészítésében. Továbbra is együtt dolgozunk az MRC embereivel, hogy kitaláljuk, merre tart a sorozat jövője. Továbbá úgy döntöttünk, hogy nem mutatjuk be az utómunkálati fázisban lévő Gore című filmet, melynek Kevin Spacey főszereplője és producere is egyben.

Arra tehát elég nagy az esély, hogy folytatódik a Kártyavár, azonban mindenképp Spacey nélkül, így spin-off sorozatokra számíthatunk leginkább. Az sem lesz egyszerű feladat, hogy a színészt kivonják minden munkából, ugyanis nemcsak főszereplője, hanem producere is a szériának. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44396/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Netflix,Rövidzárlat,Sorozat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?