Blogolj!

Kevin Spacey a Kártyavár forgatásán sem bírt a vágyaival

Igencsak a végéhez közeledik Kevin Spacey karrierje, hiszen az elmúlt napok szinte másról sem szóltak, minthogy kit, mikor, hol fogdosott visszaélve a helyzetével. A lavinát még Anthony Rapp indította el és azóta nincs megállás. 

Az egyre csak sokasodó zaklatottak számának "köszönhetően" már több dolog is felborult Kevin Spacey életében: először bejelentették, hogy véget ér a Kártyavár című sorozata, majd visszavontak tőle egy nemzetközi Emmy-díjat, végül már a jelenleg készülő, hatodik évad munkálatait is leállították a Kártyavárnak az egyre csak dagadó botrány miatt.

És most jött egy újabb pofon, ami nemcsak a színészt érinti, hanem az internetes műsorszolgáltatót is, ugyanis a Kártyavár stábtagjai is kitálaltak a sorozat sztárjáról. Így a politikai drámasorozatot együtt gyártó Netflix és a Media Rights Capital is kénytelen volt egy új közleményt kiadni, melyben elismerik, hogy

2012-ben már vizsgáltak egy esetet, amikor is a stáb egyik tagja jelentette, hogy Spacey zaklatta a forgatáson. Az ügyet végül elsimították, a színészt pedig elküldték egy terápiára, hogy kezeltesse magát.

Ehhez képest az üggyel kapcsolatban egy olyan cikket közölt a CNN - a jelenlegi és egykori stábtagok nyilatkozata alapján -, miszerint a színész szexuális zaklatásai miatt a Kártyavár forgatási napjai végig  „mérgező" légkörben teltek.

Mint kiderült a színész többször is zaklatta a stábban a fiatal férfiakat, akik az állásukat féltve nem merték jelenteni az eseteket. Ez főleg annai is volt köszönhető, hogy Spacey producerként is vitte a sorozatot, nem csak főszereplőként.

Egy konkrétabb példát is hozott a cikk, amiben egy, a korábbi évadok alatt produkciós asszisztensként dolgozó férfi mesélte el a sztoriját. Elmondása alapján a színészt fuvarozta a forgatásra, amikor az a nemi szervére tette a kezét, majd a lakókocsiban a falhoz szorította, és tovább folytatta, amit elkezdett. A férfi jelentette az esetet, amit annyival lerendeztek, hogy többet nem maradhatott kettesben Spacey-vel.

Egy kameraman szerint a molesztálásokról mindenki tudott, ráadásul Spacey verbális és fizikai zaklatásai már-már rutinszerűek voltak a forgatáson és a színész sem titkolta nagyon a dolgokat.

Az újabb vádak hatására már az ügynöksége, a Creative Arts Agency és a PR-cége, a Polaris PR is megvált a kétszeres Oscar-díjas színésztől, így nem túlzás azt állítani, hogy egyre menthetetlenebbnek tűnik Spacey karrierje.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44357/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Netflix,Rövidzárlat,Sorozat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?