Blogolj!

Újabb férfiak vádolják Kevin Spacey-t szexuális zaklatással

Újabb három ember vádolta meg szexuális zaklatással Kevin Spacey-t, miután a szintén színész, Anthony Rapp is hasonló esetről számolt be egy interjúban, és Spacey nyilvánosan bocsánatot kért Rapptől.

Az egyik férfi Roberto Cavazos, aki Nagy-Britanniában tanult, és mozifilmeken, tévéfilmeken, valamint színházi előadásokban is szerepelt, a saját Facebook-oldalán közölte, hogy többször találkozott Spaceyvel, és ezek a találkozások mindig kellemetlenek voltak a számára, közel volt a helyzet ahhoz, hogy azt zaklatásnak lehessen nevezni. 

Ha nő volnék, nem haboznék zaklatásnak nevezni ezeket 

- írta Cavazos. A szóban forgó találkozásaik idejét nem írta meg, csak azt, hogy akkor ismerte meg Spacey-t, amikor 2004 és 2015 között a londoni Old Vic-színház művészeti igazgatója volt. Cavazos 2008-ban, 2010-ben és 2011-ben dolgozott ebben a színházban.

Roberto Cavazos

Sokan vagyunk, akik el tudnak mondani egy történetet Kevin Spaceyről

- írta a 35 éves színész, hozzátéve: 

elég volt 30 év alatti férfinak lenni ahhoz, hogy Spacey úgy érezze: hozzányúlhat. 

Magyarázatában kifejtette, ezt onnan tudja, hogy sokan beszéltek neki hasonló élményekről, és véleménye szerint a következő napokban többen lesznek olyanok, akik felfedik hasonló találkozásaikat az Oscar-díjas színésszel.

Nem is tévedett nagyot Cavazos: azóta már  ketten előálltak azzal, hogy Spacey zaklatta őket.

Tony Montana

Az egyik illető a dokumentumfilmes Tony Montana egy 2003-ban történt esetet mesélt el, amikor egy Los Angeles-i bárban Spacey rámarkolt a csomagjára.

Elindultam, hogy italt rendeljek magamnak, amikor Kevin odajött hozzám, és szorosan átkarolt. Arra kért, hogy menjek vele és lépjünk le a bárból. Benyúlt a lábam közé és erősen rámarkolt a zacsimra. Én erre elnyomtam onnan a kezét, majd kifizettem az italomat és leléptem tőle.

A harmadik színész névtelenségbe burkolózott, de egy, a BBC-nek adott interjújában elmondta, hogy a 80-as években, amikor ő még tinédzser volt Spacey rá is rányomult. Egy színházban találkoztak, és a színész gyorsan meg is hívta egy hétvégére a New York-i lakásában, amire ő belement. A nevét titkoló színész azt állítja, hogy visszautasította Spacey azon ajánlatát, hogy aludjanak egy ágyban, így ő a kanapén aludt, majd arra ébredt, hogy a házigazda rajta fekszik és átkarolja. 

Anthony Rapp interjúja után néhány órával bejelentették, hogy Kevin Spacey Kártyavár című sorozata a most készülő hatodik évaddal véget ér, bár a Netflix szerint ehhez döntéshez semmi köze a színészt írt vádaknak, a döntés már hónapokkal ezelőtt megszületett. Azóta azonban már a hatodik évad forgatási munkálatit is leállítottak az egyre csak dagadó botrány miatt, így kérdéses a folytatás is. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/44318/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?