Blogolj!

Már forg a Berlusconi életéről szóló film

Paolo Sorrentino Oscar-díjas olasz rendező elkezdte forgatni a Silvio Berlusconi egykori miniszterelnökről szólóLoro (Ők) című filmjét. A héten éjszakákon át dolgoztak a római Forum Romanumom és a Kolosszeum környékén a turisták között.

Már néhány forgatási fotó is megjelent az olasz lapokban. Egyiken egy csapat nő látható, amint Riccardo Scamarcio olasz színészt üldözik. Scamarcio, Gianpaolo Tarantini olasz üzletembert alakítja, aki hét év és tíz hónap börtönbüntetést kapott.

Prostitúcióra való felbujtással és bűnszövetkezet létrehozásával vádolták, ő volt az, aki 2008-ban és 2009-ben is fiatal nőket intézett Silvio Berlusconi bulijaira. A volt miniszterelnök szerepét Toni Servillo játssza. Az 58 éves színész alakította Sorrentino az Il Divo – A megfoghatatlan című filmjében Giulio Andreotti hétszeres olasz államfőt.

A forgatás előtt Sorrentino még magával Berlusconival is  találkozott, aki a stáb rendelkezésére bocsájtotta legendás szardíniai villáját.  A 47 éves nápolyi rendező beszélt Veronica Larióval, Berlusconi volt feleségével is, aki 2009-ben vált el a médiacézártól. Hosszú és csúnya pereskedés után évi 3,5 millió eurót kap a bírósági ítélet után volt férjtől. Lariót a filmben Elena Sofia Ricci fogja alakítani. 

1
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/41633/pics/15037437187933423_800x600.jpg
Berlusconi,életrajz,Paolo Sorrentino,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Mano
Mano 2017-08-26 19:51:02
Ki nem sz...le Berlusconinak film-imázsát, az a sznoboknak való, halálra unni magukat a hülye imádatukban a pénzeszsákoknak! Ez a jobboldali rinyálós-enervált attitüd csak azért virágzik most, hogy a baloldali fürdős-kurvák után, végre már legyen egy tökös baloldal!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?