Blogolj!

Filmőrültek és őrült filmesek

Bolondok napján az ember hajlamos kicsit megőrülni, ami nem is baj, sőt. Ki kell néha ereszteni a gőzt, amit sokszor a filmőrültek is megtesznek a mi nagy örömünkre. Így készülnek a jobbnál jobb videók, amik segítenek kikapcsolni, szórakozni és nevetni. Bolondozzunk kicsit mi is! 

A gőzkieresztés egy milliódolláros projektnél sem maradhat el, hiába a profi stáb, a színészek, ha röhögni kell, röhögni kell. Jennifer Lawrence és Chris Pratt sem tudta megállni az Utazók forgatásán.

A 20 éves Trainspotting találkozóból se maradjunk ki: nem csak mi nosztalgiáztunk, hanem a szereplők is. A Graham Norton Show-ban idézték fel a klasszikus filmplakátot civilben, Danny Boyle rendezővel. 

James Corden a tengerentúlon szórakoztatja időről időre közönségét azzal, hogy egy-egy filmsztárt meghív és egy filmes gyorstalpalóval átrobogunk az adott színész karrierjén. Volt már vendége Matt Damon, Arnold Swarzenegger és Tom Cruise is, de legutóbb a Kong: Koponya Sziget apropóján felbuzdulva Samuel L. Jacksonon volt a sor. 

Az Élet című Alien-koppintás sci-fi is nemrég jött ki a mozikba, aminek unalmas promózását Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds (az új bromance-páros) mindig igyekszik feldobni valamivel. 

Friss ropogós még a Trónok harca 7. évadának előzetese, amiben Havas Jon, Daenerys és Cersei komolykodnak az egyre hidegebb Westeroson. De ez nincs mindig így, hiszen a forgatások baromi jó hangulatban telnek általában, amiből most itt egy kis szelet addig, amíg ki nem jön a következő évad. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/36678/pics/14909593204875768_800x600.jpg
lista,sci-fi,T2 Trainspotting,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?