Blogolj!

Akikről Hollywood beszél

Nem véletlenül van mindenki oda a Mindenkiért (többek között persze mi is), hiszen nosztalgikus, kedves, letisztult és nem mellesleg jó fej gyerekek vannak benne. És mint tudjuk, kutyával és gyerekkel mindent el lehet adni. A Mindenkiben kutya nincs, de gyerek annál több, és ez nem csak itthon, de Hollywoodban is hatott: Oscar-díjas lett Deák Kristóf kisfilmje hétfő hajnalban. Azóta pedig mindenki tudja már, hogy kik azok az énekes gyerekek a filmből és mi az a Bodzavirág.

Ezért nem kell egy cseppet sem csodálkozni azon, hogy mi a fene volt tegnap az a nagy tolongás az Aréna Plázában egy kupac gyerek körül. A Filmhét keretén belül ugyanis csütörtökön egy kisebb énekes performansszal készültek a filmben is szereplő Bakáts téri Általános Iskola diákjai. A kistesók, nagytesók, a család többi tagja, a film rajongói és nem mellesleg a sajtó egy nagy szelete is részt vett az eseményen, ahol közös éneklésre is meghívták az összegyűlteket.

 Ha a közös éneklés nem is igazán jött össze (talán annyira nem is bántuk), a gyerekkórus profin eltolta a filmben is elhangzó dalokat. Persze mindenki leginkább a Bodzavirágot várta, így az a dal duplázott is, főleg, hogy a zene- és dalszerző apa-fia páros, Balázs Árpád és Balázs Ádám is jelen volt az eseményen.

Balázs Ádám egyébként tegnap ért haza Los Angelesből (Deák Kristófék még maradtak), és elmondta, hogy kint mindenki a Mindenkiről beszél, és mekkora felhajtás van a kisfilm körül. Mondjuk ezen mi sem csodálkozunk, hiszen ha kutya nincs, de egy rakás jó fej és jóhangú gyerek is elég menő. Na, meg persze az Oscar-díj. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/35385/pics/lead_800x600.jpg
Mindenki,Oscar-díj,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?