Aláírták az új Brexit megállapodást az EU-csúcson
Aláírták az új megállapodást az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről a tagországok vezetőinek csúcstalálkozóján csütörtökön Brüsszelben.
Blogolj!

Matthew McConaughey aranyra lel - Arany szinkronizált előzetes

Amióta Matthew McConaughey felhagyott a hasizmai mutogatásával nagyon igyekszik megmaradni a komoly szerepeknél, amiért persze a díjaik is könnyebben jönnek. Ezúttal is mindent megtett, hogy ne maradjon üres kézzel a díjszezonban, hiszen a valós történéseket feldolgozó drámában ezúttal nem fogyott a szerepkedvéért, - mint azt az Oscart-hozó Mielőtt meghaltam szerepért tette, - hanem jócskán felszedett néhány plusz kilót. 

Az Arany története szerint adott nekünk egy Kenny Wells (Matthew McConaughey), aki az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt és tele van ötletekkel – csak éppen pénze nincs, hogy kivitelezze a terveit. Wells azonban nem az a fickó, aki egykönnyen feladja. Feltesz mindent egy lapra, és egy vállalkozó kedvű geológussal, Michael Acostával (Edgar Ramirez) együtt nekivág az indonéziai dzsungelnek, ahol egy elképesztően gazdag arany lelőhelyre bukkannak és innen jönnek csak a bonyodalmak. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/32763/pics/14827481669996353_800x600.jpg
dráma,életrajz,előzetes,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?