Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Kicsik, de nagyot ütnek – Amerikában startol több magyar rövidfilm is

Nemrég beszámoltunk róla, hogy Bucsi Réka LOVE című alkotását beválogatták a Robert Redford által alapított Sundance filmfesztiválra, ám itt még nem áll meg a menet: több magyar kisfilm is debütál Amerikában a közeljövőben.

Nem csak a magyar nagyjátékfilmek táltosodtak meg mostanában, hanem a fiatal filmesek rövid darabjai is, elég csak akár az idei Friss Húsra gondolni, ahol számos jobbnál jobb alkotást láthatott a közönség (arról nem is beszélve, hogy a Mindenki egyre csak közeledik az Oscar felé). Nem csak a Sundance, hanem a Slamdance fesztivál is januárban indul Amerikában, ahova két magyar kisfilmet: a Cannes-ban már díjazott A nyalintás neszét, és Kárpáti György Mór Gólyatábor című darabját is beválogatták.

Utóbbi a két évvel ezelőtti egyetemi gólyatáborban történt nem erőszak körüli eseményeket vette alapul, de Kárpáti filmje nem magáról a bűncselekményről, hanem annak utózöngéjéről beszél alig 10 percben. A film az idei Friss Húson debütált, és rendezője most dolgozik első nagyjátékfilmjének előkészítésén. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/32377/pics/14811496546385703_800x600.jpg
Fesztivál,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?