Blogolj!

Nincs mese, beköltözünk a mozikba

Az előzetesáradat most sem maradt el, így itt egy elég velős összeállítás azokból a mozifilmekből, amik még ebben az évben, illetve jövőre lesznek láthatóak a nagyvásznon. Az biztos, unatkozni nem fogunk.

Snowden

Oliver Stone filmje már régóta várat magára, de most már biztos, hogy jön, szeptember 16-tól startol is (bár egyelőre ez csak az amerikai dátum). Az Edward Snowden körül kialakult botrányt – amit már megismerhettünk a Citizenfour című filmből is - és magát az embert veszi górcső alá, Joseph Gordon Levitt főszereplésével.

Hands of Stone

Öreg Bob, nem vén Bob. Robert De Niro volt már bokszoló, a kultikus Dühöngő bikában, és Stallonéval nyomult A kiütésben, de most sem ment messze a ringtől, hiszen a Hands of Stone-ban egy sikeres trénert alakít, aki a legendás Roberto Durant készíti fel, akit Edgar Ramírez alakít (vele már együtt dolgozott a Joy-ban). A film megtörtént eseményeken alapszik, és még nyáron mozikba kerül.

Suicide Squad – Öngyilkos osztag

Most már igazán nem kell sokat várni – egészen pontosan egy hetet – az őrült bandára, de hogy addig se kelljen unatkozni, megjelent egy újabb ízelítő az Öngyilkos osztag ámokfutásából. Jön Joker, Harley Quinn és társaik.

Doctor Strange

Nagy közönségkedvencek (és nem mellesleg jó színészek), Benedict Cumberbatch, Mads Mikkelsen és Tilda Swinton szerepelnek a(z jó értelemben vett) agyzsibbasztó és retinahülyítő Doctor Strange-ben, amiben semmi sem az, aminek látszik, és erre még rátesz egy lapáttal a címszerepet alakító Cumberbatch és ellenfele, Mikkelsen küzdelme is. November 3-tól irány a mozi, és forduljon meg velünk a világ!

Legendás állatok és megfigyelésük

A Harry Potter univerzum tágítása nem csak a könyvek/filmek sikerei miatt, hanem a varázsvilág sokszínűsége miatt is adott volt, így nem csoda, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük szórakoztatónak és látványosnak ígérkezik, és ami a megfigyelést illeti: novemberben kezdődik.

Kong: Skull Island

Persze jövőre sem hagynak minket parlagon a filmesek, és érkezik is majd tavasszal a King Kong témát feszegető Tom Hiddlestone, Brie Larson a mindig madafaka Samuel L. Jackson és John Goodman. Az előzetes persze nem sokat mutat, ám annál többet sejtet, és ha már ilyen a szereplőgárda és tudjuk, hogy jön a gigantikus teremtmény is, akkor persze, hogy várós lesz a mozi.

King Arthur: Legend of the Sword

Artúr király legendáját most Guy Ritchie lovagolja meg, ami elsőre talán furcsának is hat, de remélhetőleg nem egy suta ötvözete lesz ez a Blöffnek és az ismert angol történetnek. Az előzetes mindenesetre szórakoztató, de mostanában Ritchie nem éppen a blockbustereiről volt híres. Az biztos, hogy jövő tavasszal meglátjuk, hogy mit alkotott a rendező.

Wonder Woman

A képregényfanatikusoknak egy szava nem lehet, bőven el vannak látva filmekkel, és ez most sem lesz másként. Igaz, még szűk egy évet kell várni a csodanőre, de jön Wonder Woman, aki már a Batman vs Superman – Az igazság hajnalában is feltűnt. A rajongól már akkor imádták, most viszont kap egy külön filmet is, ami természetesen a látványvilágra, és a DC univerzum tágítására apellál.

Igazság Ligája

Ugyanúgy persze, ahogy az Igazság Ligája is, ahol egy baráti összejövetelre és természetesen a világ megmentésére invitálja haverjait Batman, így feltűnik a színen, Flesh, Aquaman, Wonder Woman és Superman is. Nagy lesz a parádé, az biztos, de erre még jövő őszig kell várnunk.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/28949/pics/lead_800x600.jpg
akció,DC,dráma,előzetes,képregény,lista,Marvel,Moziba be!,szuperhős
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?