Blogolj!

Új szereplőkkel repít vissza minket a múltba a magyar sikersorozat

Az ősz egyik legjobb sorozata kétségkívül az Aranyélet volt, és ez nem csak annak köszönhető, hogy HBO-gyártás (ami amúgy is garantálja a minőséget), hanem mert kiváló stáb dolgozott a nyolcrészes első évadon.

Végh Zsolt, Olasz Renátó, Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura, Anger Zsolt

Hiába volt két rendezője a szériának, minőségbeli, vagy bármilyen más különbség nem volt észlelhető, teljesen egységes, profi és izgalmas történetet kaptunk. Persze a siker és a tehetség kifizetődött (olyannyira, hogy Csehországban és Lengyelországban is vetítik) így nem csoda, hogy maradt a sorozatban potenciál (és mivel lezáratlan maradt a befejezés), így ősszel jön is a folytatás, amiről egy-két infó, és forgatási kép már ki is jött.

Azt eddig is tudtuk, hogy a második évadban nagy szerepe lesz a múltnak, ezzel együtt pedig a főszereplők (Thuróczy Szabolcs, Anger Zsolt és Ónodi Eszter) 25 évre visszanyúló kapcsolatának. Honnan indultak, hogy ismerkedtek meg és hogyan fajultak az első évadban látható helyzetig a dolgok, azt a novemberi folytatásban meglátjuk. 

A második etap egyfajta kakukktojásként hozza be a sztoriba Gáll Ferit, akit Végh Zsolt alakít. Ő lesz az egyik még ismeretlen (kulcs)figura, aki nagyban befolyásolja Attila (Thuróczy) és Hollós (Anger) kapcsolatát. De hogy igazán mi köze volt a múltban és mi lesz jelenben/jövőben Attiláékhoz, azt majd csak pár hónap múlva tudjuk meg. 

Addig viszont hangolódásképp egy-két bemutatkozó videó:

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/27542/pics/14643489555029744_800x600.jpg
Aranyélet,családi,dráma,krimi,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?