Blogolj!

Ezért a két filmért érdemes várni az év végét

Egyik kockáknak, másik képregény fanatikusoknak az igazi csemege, ennek ellenére a mezei mozirajongónak is bőven akad rajta csámcsogni való.

Aki már a játékot is imádta annak azért, aki pedig azt sem tudja mi fán terem az Assasin's Creed, annak pedig azért lesz jó decemberben (meg persze a legújabb Star Wars miatt, de az más kérdés). A játékadaptációt az a Justin Kurzel rendezte, aki már a gyönyörű és húsbavágó Macbethet, így talán nem is csoda, ha annak két főszereplője, Marion Cotillard és Michael Fassbender kapták itt is a jelentős szerepeket. A látványvilág és akció már az előzetesben is rendben van (naná), vagyis tényleg az is bőven élvezni fogja ezt a mozit, aki még egy számítógépes játékkal sem játszott életében.

Ugyanígy fontos, hogy egy képregény a vásznon is megállja a helyét, és bár Dunát lehetne rekeszteni a különféle adaptációkkal, a Doctor Strange szereposztása is ígéretes. Itt nem az izomkolosszusok, hanem legalább a színészkedni tudó színészek veszik át a szerepet, így van remény, hogy Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton és az idei cannes-i fesztivál egyik zsűritagja, (a röhejesre sminkelt) Mads Mikkelsen elviszik a hátukon a mozit. Novemberben kiderül.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/27221/pics/14630851558402565_800x600.jpg
akció,előzetes,fantasy,képregény,Marvel,Michael Fassbender
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?