Végre kiderült ki lesz az ifjú Han Solo

Már írtunk arról, hogy mekkora dömping övezte a fiatal Han Solo castingja körüli felhajtást, de végül is ez annyira nem meglepő, hiszen mégiscsak egy Star Wars-filmről van szó. Tehát az eredetileg 2500 ember közül sikerült leszűkíteni a kört pár srácra, akik csak félig-meddig nevezhetők ismertnek. Ott volt például Taron Egerton (mostanában fedezi fel a filmes világ, legutóbb az Eddie, a sasban szerepelt), akit a legesélyesebbnek tartottak, és Miles Teller, aki a kegyetlen jazzdobos film, a Whiplash főszereplője volt.

Most végre a szűkített kör is leszűkült egyetlen főre, arra az Alden Echrenreich-re (nem ismerős, mi?) aki legutóbb a Coen-fivérek Ave, Cézár!-jában szerepelt, nem is olyan rosszul. Annak ellenére, hogy neve még nem cseng olyan ismerősen, ez ezek után nyilván meg fog változni, bár eddig is olyan produkciókban szerepelt, mint Woody Allen Blue Jasmine-je, vagy a Nicole Kidman főszereplésével készült Vonzások.

Mindenesetre a fizimiskája megvan a pimasz, de talpraesett Solo szerepéhez a 26 éves színésznek, szóval várjuk, mit tud hozni majd a filmben.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/27085/pics/14625298591282795_800x600.jpg
Rövidzárlat,Star Wars
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?