Blogolj!

Bruce Willisszel érkezik a Bosszúvágy remake

Charles Bronson még 1974-ben bolyongott a sötét utcákon a Bosszúvágyban, hogy megtalálja felesége gyilkosát. Majd jött még négy folytatás és 1994-ben az ötödik résszel véget is ért a franchise. A napokban hivatalossá vált, hogy a Paramount Pictures és az MGM stúdiópárosa elkészíti a Bosszúvágy már 2006 óta tervezett újragondolását, amelyben Bruce Willis fogja megformálni Charles Bronson  egykori legendás karakterét: Paul Kersey-t.

A készítők a főszereplő mellett már a rendezőt, vagyis jelen esetben a rendezőket is megtalálták Aharon Keshales és Navot Papushado páros személyében, akik a Csúnya, gonosz bácsik című mozit is együtt jegyzik. 

Az új Bosszúvágy forgatókönyvét a Füstölgő ászok és a Fehér pokol című filmeket is író- és rendező Joe Carnahan kezdte el kidolgozni az egyebek mellett a Játsz/ma és a Terminátor 3 – A gépek lázadását is jegyző Michael Ferris forgatókönyvíróval közösen. A produkció forgatása várhatóan még az idén elkezdődik és a remake 2017 második felében kerülhet majd a mozikba. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/25708/pics/14574414523519573_800x600.png
akció,dráma,krimi,remake,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?