Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Kiefer és Donald Sutherland a vadnyugaton - Forsaken előzetes

Manapság a western újra kezd magának teret hódítani, így nem meglepő hogy, aki tudja gyorsan ki is használja ezt, amíg lehet. Úgy látszik, hogy nincs ezzel másként a Sutherland família se, ugyanis Donald és Kiefer hamarosan közösen fog szerepelni a Forsaken westernben. 

A történet 1872-ben játszódik. John Henry Clayton (Kiefer) egy pisztolyhős, aki szeretné már letenni a fegyvereit és nyugodt életet élni. Ezért visszatér a szülővárosába, ahol reméli, hogy megromlott kapcsolatát rendezni tudja majd az édesapjával (Donald). Azonban hamar kiderül, hogy a településen eléggé nagy zűrzavar, mivel ezen a területen fog keresztülmenni a vasút és így a bandák is elszaporodtak. John Henry meg tudná állítani őket, azonban apja nem szeretné, hogy fia újra az erőszakhoz nyúljon. 

A filmet Jon Cassar dirigálta le, aki eleddig főleg sorozatokon dolgozott. Többek között a 24, 24: Élj egy új napért, A Kennedy család és Tera Nova - Az új világ szériákon tevékenykedett. A női vonalat Demi Moore fogja erősíteni, továbbá Michael Wincott (A holló, Robin Hood, a tolvajok fejedelme) és Brian Cox (Trója, Bourne 1-2) is szerepelnek a westernben. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/24128/pics/14533944768656290_800x600.jpg
dráma,előzetes,Rövidzárlat,western
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?