Blogolj!

Egy kis szilveszteri móka és kacagás

Elérkezett az év utolsó napja, amikor már nincs is más dolga az embernek csak hátradőlni, jókat enni-inni és elbúcsúztatni az évet. Persze az a legjobb, ha ezt nevetve tesszük, amihez itt van néhány poén a filmes világából.

Idén már az 5. résszel tért vissza a Terminátor franchise, aminek a promotálása közben Arnold Schwarzenegger elővette a vicces és laza énjét, aminek mi csak örültünk. Azonban nem csak a Terminátor: Genisys kedvéért trollkodott, hanem egy reklám kedvéért is. Az alábbi videókat elnézve, nem csak mi láttuk szívesen Svarci poénos oldalát, hanem az osztrák tölgy is jókat röhögött saját magán.

Az idei év a régi nagy visszatérőké is volt nem csak az újdonságoké. Ide tartozik a Spielberg klasszikus Jurassic Park feltámasztása is, ami ezúttal Jurassic World címen érkezett egy folytatás képében. A lenti videó egy olyan kamu előzetes, ami azt a célt szolgálja, hogy hogyan is nézett volna ki 2015 egyik legtöbb bevételét termelő mozi, ha 1978-ban készült volna. A videóban olyan hírességek és klasszikusok tűnnek fel, mint Raquel Welch, Richard Pryor, Charlton Heston és Michael Caine, illetve A majmok bolygójaA cápa, a Caprona – Az elfeledett vidék, Az olasz meló, a Szabadítsátok ki Willyt! és még sokan mások

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül az idei év legnagyobb és legjobban várt nagy visszatérője, a Star Wars széria mellett sem. Akkora kampány előzte meg a december 18-ai bemutatót, hogy talán fel sem tudnánk sorolni az összes poénos kis videót vele kapcsolatban. Ezért kiválogattunk néhány megmosolyogtató szösszenetet a felhozatalból. Van itt rohamosztagosként Hollywoodot járó Mark Hamill – csak úgy, mint Svarci Terminátorként –, skype-on váratlanul felbukkanó Harrison Ford, egy mókás kis Star Wars – Disney egyveleg és végül egy régebbi magyar poén, amit most, hogy újra a csapból is a Csillagok Háborúja folyik, elő lehet venni. 

Ha már a régi motorosok ennyire menők voltak idén, akkor  Jean-Claude Van Damme-ról se feledkezhetünk meg. Mindkét videó az 1989-es klasszikusa, a Kickboxer kapcsán került elő, az elsőn egy amerikai beszélgetős műsorban eleveníti fel a filmben látott tánctudását, a másodikon pedig egyenesen Kis Grófóra ropja egy magyar poénvideón. 

Az év legcoolabb és legretróbb meglepetése a 80-as éveket parodizáló zseniális Kung Fury rövidfilm volt. Itt aztán van minden a legelvetemültebb akciójelenetektől, Hitleren és a dínókon át minden, de tényleg minden felbukkan, ami csak felbukkanhat. A promóján nagyot dobott a korszak egyik sztárja, David Hasselhoff közreműködése is, aki egy szintén zseniális videoklippel és betétdallal örvendeztetett meg minket. 

A szilveszter azonban nem csak a nevetésről és a lencsefőzelékről szól, hanem a bulizásról is, ezért az alábbi videók remek kis kedvcsinálók az esti mulatozáshoz. Az elsőn az év egyik legnagyobb slágerével aláfestett táncos filmes pörgős összeállítás látható, a másodikon pedig a leglazább arcoktól a legzordabb csávókig mindenki egy helyen bulizik a „Pokol bárban”.  Ha ez nem volt elég, itt még találsz egy összeállítást, ami segít, hogy érezd a boogiet. 

Végezetül jöjjön egy olyan összeállítás, ami a 2015-ös filmek előzeteseiből lett összevágva, így remek búcsút nyújt az idei év filmes felhozatalától. Reméljük, hogy 2016-ban is legalább olyan remek filmekkel leszünk megajándékoztatva, mint idén.  

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/23498/pics/lead_800x600.jpg
Jurassic World,poén,Star Wars,Vegyes vágott,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?