Aláírták az új Brexit megállapodást az EU-csúcson
Aláírták az új megállapodást az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről a tagországok vezetőinek csúcstalálkozóján csütörtökön Brüsszelben.
Blogolj!

Anyáink kamaszkora

Nem csak helyesek, karizmatikusak voltak, hanem szinte bármit el tudtak játszani. Így most sorra veszünk pár színészt, akik közel 40 évvel később is zseninek számítanak, a filmjeikről nem is beszélve.

Marlon Brando

Ő volt az a színész, akinek kisugárzása az egész filmet betöltötte, akár egy Keresztapáról, vagy egy Apokalipszis mostról van szó. Don Corleone szerepe örökre hozzátapad, azóta sem volt elegánsabb, megnyerőbb és félelmetesebb maffiafőnök a filmes világban (pedig azért ott áll a sorban Robert De Niro is). Ezt természetesen csak fokozta modell-szerű külseje, elég csak a Vágy villamosára, vagy a Lázadás a Bountynra  gondolni.

Alain Delon

A franciák egyik szépfiúja nem csak külsejével, hanem tehetségével is hódított. Kisfiús arca egyszerre hozta ki a lányokból az anyai ösztönöket és a rajongó tinit. Épphogy 25 éves volt, amikor egyik legendás filmjét, a szívbemarkoló Rocco és fivéreit forgatta, onnantól kezdve pedig nem volt megállás a filmes világ és a hölgyek szíve felé.

Jean-Paul Belmondo

Nem az a tipikus szépfiú, de vagánysága és csibészes kisugárzása hódított a lányok körében. A francia új hullám egyik arca, a Kifulladásig és a Bolond Pierrot laza sráca itthon is lányok tömkelegének szívébe talált, többek között anyukáméba is, aki kamasz fejjel egy párizsi utat tervezgetett, hogy találkozhasson nagy szerelmével. Ilyenkor mondják, hogy a rajongás határtalan. Szó szerint.

Paul Newman

Ha van férfi, akinek elég csak ránézni az ember lányára és az rögtön elolvad, az tuti, hogy Paul Newman. Kit érdekel, hogy hogy játszik, ha úgy néz ki, mint ő? Szerencsére viszont színészkedni is tudott, és olyan filmeket köszönhetünk neki, mint például nagymamám nagy kedvence, a Bilincs és mosoly, a Pokoli torony, vagy a Macska a forró bádogtetőn.

Robert Redford

Szőke, kék szemű lovag, aki szintén a kisfiús kategóriába sorolható. Nem csak színészként nyújtott maradandót például a Mezítláb a parkban-ban, vagy A nagy Gatsby-ben, hanem rendezni is tud, az Átlagemberekért Oscar-díjjal is jutalmazták. Hát nem egy ilyen pasi minden filmszerető tinilány álma?

Címkék: lista, Vegyes vágott
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/22985/pics/lead_800x600.jpg
lista,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?