Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Megvan a Prometheus folytatásának hivatalos szinopszisa és premierdátuma

A Prometheus folytatása körül már egyre nagyobb a felhajtás és a változtatás. Eleinte még csak Prometheus 2-ként hivatkoztak rá, majd Ridley Scott bejelentette, hogy az Alien: Paradise Lost nevet fogja viselni, majd később szintén Scott jelentette be azt, hogy Alien: Covenant címen fog futniMost a 20th Century Fox kiadott egy hivatalos közleményt és logót a projektről, ami tartalmazza a film premierdátumát és a szinopszisát is. A kiadó megerősítette azt, amiről a rendező is beszélt, vagyis a hivatalos cím valóban  Alien: Covenant lett, a film premierje pedig 2017. október 6-ra várható. 

A film hivatalos szinopszisa: 

„Ridley Scott visszatér az általa megalkotott Alien univerzumhoz a Prometheus második részével az előzménytrilógiában, amely az Alien: Covenant címre hallgat. A film 1979-es klasszikus sci-fijéhez fog kapcsolódni. A galaxis túlsó oldalán egy távoli bolygón a Covenant kolonizációs hajó legénysége  úgy gondolja, hogy egy feltérképezetlen paradicsomot talál. Ami valójában egy sötét és veszélyes világ és egyedüli lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a halálra ítélt Prometheus expedíció túlélője.” 

A film forgatása 2016. februárjában kezdődik Ausztráliában, amelyen Fassbender mellett részt fog venni Noomi Rapace is, bár az újonnan kijött leírás alapján kérdéses, hogy karaktere, Elizabeth Shaw hogyan is fog megjelenni a sztoriban. A forgatókönyvet Jack Paglen (Transzcendes) és Michael Green (Zöld Lámpás, Smallville) írták közösen.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/22419/pics/14477737024175727_800x600.jpg
Michael Fassbender,Rövidzárlat,sci-fi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?